Dnešní menu

test

Polévka frankfurtská s párkem a bramborem
0,–
Smažený karbanátek, bramborová kaše, salát
140,–
Kuřecí nudličky s rajčaty, špagety, sýr (1a,3,7)
140,–
Salát Bakalář (těstoviny, šunka, majonéza,,paprika..) (1a,3,10)
120,–
Kuřecí roláda plněná šunkou a sýrem, bramborová kaše, okurkový salát
140,–
Marinované telecí maso, bramborová kaše, salát (1a,7)
150,–
Hovězí maso, koprová omáčka, houskový knedlík (1a,3,7)
140,–
Marinovaná vepřová žebra, pikantní fazole, hranolky, tatarka (1,3,7)
170,–
Vepřový steak zapečený hermelínem, hranolky, tatarka (1.4)
170,–
Pečené kuřecí stehno na medu, rýže, okurkový salát (1,7)
150,–
Smažený sýr se šunkou, vařený brambor, tatarka
140,–
Restovaná vepřová játra,smažené hranolky, tatarka
170,–
U jídla č.3 příloha - pečivo.
Změna jídelníčku vyhrazena. Jídla jsou dovářena v 9:00 hod., spotřebujte neprodleně. Informace o alergenech Vám zodpoví personál. Nový jídelníček na www.gastrom.cz

Seznam alergenů 

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU.
1 - obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich - nejedná se o celiakii, 2 - korýši a výrobky z nich, 3 - vejce a výrobky z nich, 4 - ryby a výrobky z nich, 5 - podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 - sójové boby a výrobky z nich, 7 - mléko a výrobky z něj, 8 - skořápkové plody a výrobky z nich, 9 - celer a výrobky z něj, 10 - hořčice a výrobky z ní, 11 - sezamová semena a výrobky z nich, 12 - oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg, ml/kg,l, 13 - vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - měkýši a výrobky z nich